Törene Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gergin, Gölpark Şirket Müdürü Dündar Şahin, Sendika Temsilcisi Rıza Demir ve Belediye İş Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Ahmet Moripek'in yanı sıra sendika üyesi işçiler katıldı. 

Belediye Başkanı Hayri Suer, çalışanların hak emek ve menfaatlerinin her şeyin üstünde ve kutsal olduğunu vurgulayarak, yapılan sözleşme ile belediye personelinin maaş ve sosyal haklarında ciddi artışlar yapıldığını açıkladı. 

"Ben sen yok biz varız, hepimiz Gölpazarı için vargücümüzle çalışmakla mükellefiz" diyen Suer, "İki yıllık kümülatif olarak toplamda yüzde 40'ın üzerinde bir artış olacağını bununda ciddi bir ekonomik kazanım olduğunun müjdesini verdi. 

Suer konuşmasını "Yapılan bu toplu sözleşme ve önümüzdeki yeni yıl Belediye çalışanlarımız için hayırlara vesile olsun" diyerek sonlandırdı.

"Bütün maddelerde anlaşma sağlandı" 

Belediye İş Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Ahmet Recep Moripek de "Toplu iş sözleşmemizde bütün maddeleri ile anlaşma sağlanmıştır.  İşçisinin emeğinin karşılığını vererek hakkını gözeten, halkıyla işçisiyle el ele gönül gönüle olan Gölpazarı Belediye Başkanımız Sayın Hayri Suer ve Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gergin'e, Gölpark Şirket Müdürü Dündar Şahin’e işçi arkadaşlarımız ve sendikam adına teşekkür eder, Toplu İş Sözleşmesinin işçi arkadaşlarımıza ve belediyemize hayırlı olmasını dilerim" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından tören taraflarınn sözleşmeleri imzalamaları ile sona erdi.