İŞKUR tarafından müjdeli haberler gelmeye devam ediyor. Yaşanan bu zorlu süreçler içerisinde on binerce vatandaş işsiz kalmak zorunda kaldılar. Bu anlarda İŞKUR yine müjdeli haberlerini vermeye devam ediyor. İŞKUR tarafından yaşanan bu zorlu günlerde yeni iş ilanları yayına almaya devam ediyor. Onlarca şehirde binlerce alım yapılacağına dair duyurular İŞKUR resmi internet sitesinde yayına alındı. Bu iş ilanları arasında aranan şartları yerine getiren vatandaşlar anlık olarak online bir şekilde başvurularını yapabilecek ve kendileri için istihdam fırsatı elde edebilecekler. Mail yolu ya da yüz yüze yapılan başvurular kabul edilmezken sadece online yapılan başvurular kabul dilecek. 

4 Nisan tarihine ait iş ilanları İŞKUR üzerinden yayına alınmaya devam ediyor. Onlarca farklı ilde en az ilkokul mezunu vatandaşlar arasından KPSS şartı olmadan hastane temizlik personel görevlisi olarak istihdam fırsatları oluşturuluyor. 

Alım yapılacak iller açıklandı…

İŞKUR hastane personel alım yapılacak illerin hangileri olduğunu resmi internet sitesi üzerinden yayına aldı. Alım yapılacak olan bu iller;

1.    Ankara
2.    İstanbul 
3.    İzmir
4.    Bursa
5.    Muğla 
6.    Isparta olarak remi internet sitesi üzerinde yayına alındı.

Şartlar belli oldu…

İşkur hastane temizlik personel alımları için aranan şartlar belli oldu. Bu şartlar;

1.    Tc vatandaşı olmak
2.    En az 18 yaşında olmak
3.    İŞKUR üzerinde işsiz bir şekilde kayıtlı olmak
4.    Adli sicil kaydı sorgulamasının temiz olması 
5.    En az ilkokul mezunu olmak
6.    2527 sayılı kanun kapsamında yabancı olan vatandaşların da mesleklerini ülkemizde rahatlık ile yapabilmeleri için belge sahibi olması 
7.    Kamu haklarından men edilmemiş olmak
8.    Yüz kızartıcı suçların olmaması 
9.    Vardiyalı çalışma şartlarına uygun olmak
10.    Emekli, yaşlılık ya da malul aylıkları almıyor olmak
11.    Kişilerin çalışma hayatına devam etmesine engel olacak zihinsel, ruhsal ya da bedensel engellerin yer almaması şartları aranır.

Bu şartları yerine getiren vatandaşlar online bir şekilde başvurularını yerine getirebilirler.