Kırmızıtoprak Mahallesinde çalışma arkadaşlarıyla birlikte büyük bir ligi ile karşılanan Başkan Adayı Sezer, bu sevgi ve teveccühün seçim sandıklarına da yansıyacağını belirterek gösterilen desteğe teşekkür etti. 

BOŞA GEÇECEK ZAMAN KALMADI: Üyelerle uzun uzadıya sohbetler yapan Başkan Adayı Sezer, tüm üyelerimizi kapsayan gerçekçi projelerin altını çizerek, “Bizim projelerimiz reel sektörümüzü canlandırıcı, yere sağlam basan ve sadece üyeye odaklı projelerdir. Üyelerimizin sorunlarını en iyi biliyor ve ona göre çalışmalar yapıyoruz. Küçük ve orta ölçekli üyelerimizin sorunlarına odaklanıp, fikirlerini alarak yolumuza devam ediyoruz. Çok yakında Ticaret Odası asıl işine dönecek ve üyesini büyütmek için var gücüyle çalışmaya başlayacaktır” dedi. 

HERKESİN ODASI OLACAK: Ticaret Odasının artık kaybedecek tek bir boş zamanı kalmadığını da kaydeden Sezer, “Üyesini unutmuş, asli görevlerinden uzaklaşmış bir kuruma yeniden hayat verecek genç ve dinamik bir ekiple göreve geliyoruz. Bundan sonra üyesi ve şehrinin çıkarları doğrultusunda çalışmaya başlayacak bir oda olacak. Belli bir azınlık grubun değil, herkesin odası olacak. Üyelerimizin tamamına hizmet verecek bir Ticaret Odası çok yakında geliyor” ifadelerini kullandı. 

TEPEDEN BAKAN DEĞİĹ DESTEK OLAN YÖNETİM: Oda imkanlarının herkese eşit sunulacağını da konuşmalarında dile getiren Sezer, “Çok yakında üyeleri arasında ayrım yapmayan, kimseye tepeden bakmayan, Ticaretin içinden ve ticareti bilen bir yönetim iş başına gelecek. Genç ve yeni nesil ekibimizle, yenilenme de üyelerimizin kazancı da büyük olacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu. ESKİŞEHİR EKSPRES