Kurt’un Eskişehir’e yaptığı ziyarette AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan ve Eskişehir Vali Yardımcısı Akın Ağca’da katıldı.

Eskişehir Müdürü Tarık Yılmaz ve personel tarafından kurumda çiçeklerle karşılanan Başkan Hasan Basri Kurt, müdürlük alanında destek alan firmalarca kurulan stantlarındaki üretilen ürünleri inceledi. 

Daha sonra KOSGEB’in kendisine ait olan binasını ve inovatif fikirlerle dizayn edilmiş hizmet alanını gezen Kurt, Eskişehir’de kurumun ortaya koyduğu çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Çeşitli sektörlerden destek alan firmalar ile toplantı salonunda görüşen ve her birinin talep ve önerilerini dinleyen Başkan Hasan Basri Kurt, “Eskişehir müdürlüğümüzün desteklediği seramikten, savunma sanayine kadar birçok firma bugün burada gördüğüm kadarıyla aldığı desteklerle mükemmel işler başarmış, bu başarı ülkemizin başarısı olarak görmek gerekiyor. Yurtdışına çok iyi seviyede ihracat yapan firmalarımızla tanışma fırsatım oldu. İnşallah vermiş olduğumuz desteklerle yurtiçinde ve yurtdışında ticaret yapacak olan yeni işletmelerimize de örnek olacağını umut ediyoruz.” şeklinde konuştu.