Ticaret erbaplarının sorun ve sıkıntılarını yerinde dinleyen Başkan Adayı Ayhan Sezer, bu kez Tabakhane bölgesine ekibi ile birlikte adeta çıkarma yaptı. İki günlük ziyaret programında bölgede bulunan tüm üyeleri tek tek ziyaret ederek “Hayırlı İşler” dileyen Başkan Adayı Sezer, göreve gelmesi durumunda Eskişehirli mobilyacılar için atacağı adımlardan söz etti.

MOBİLYA SEKTÖRÜ YENİDEN ŞAHA KALKACAK: Tabakhane sakinlerinin yoğun sorunları ile karşılayan Sezer, en büyük şikayetin ilgisizlik olduğunu dile getirdi. Eskişehir’in mobilya sektöründe söz sahibi iken geri planda kalmasının kabul edilemez olduğunu dile getiren Sezer, “Mobilyacılarımız maalesef şehir merkezine sıkışıp kaldı. Üyelerimiz, Bursa ve Ankara yolunda büyük showroomları içeren bir merkez kurulmasını istiyor. Modern mobilya AVM’lerin bu şehirde olması artık zaruri hale geldi. Tüm bunları genç ekibimizle başaracağız. Bizim dönemimizde mobilya sektörü hak ettiği yere gelecek” dedi.

SORUNLARIMIZI ÇÖZECEK BİR İSİM: Sezer’e yoğun ilgi gösteren Tabakhane sakinleri ise, dertlerine bunca yıldır kimsenin ilgi göstermediğini ve yalnız bırakıldıklarını belirttiler. Sezer ve ekibinin kendileri için bir umut olduğunu dile getiren Eskişehirli Mobilyacılar, “Üyesi olduğumuz oda bugüne kadar bize dönüp bakmadı. Sayın Sezer ise hem ticaretin içinden gelen birisi, hem de bir iş adamı ve genç vizyon sahibi bir isim olarak  sıkıntılarımızı çözecek bir isim. Kendisine seçimlerde destek olacağız” diyerek umutlarının taze olduğunu dile getirdiler.