Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi ve Eskişehir Sanayi Odası ortaklığında EOSB İş ve Ticaret Merkezi Çadır Platform'da düzenlenen iftar programına Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, Eskişehir Emniyet Müdürü Engin Dinç, İl Jandarm Komutanı Albay İlhan Şen, EOSB Başkanı Nadir Küpeli, ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Eskişehir Ticaret Borsası Başkanı Ömer Zeydan, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu, çok sayıda sanayici ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

İftar programında konuşan EOSB Başkanı Nadir Küpeli, “İki gün sonra idrak edeceğimiz Kadir gecemizin ve yaklaşan Ramazan bayramının hepimize hayırlı olmasını diliyorum. 566 sene önce bugün İstanbul’u fetheden Fatih Sultan Mehmet ve askerlerine Allah’dan rahmet diliyorum" dedi.

ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş da “İnşallah bundan sonra hep beraber birlik ve beraberlik içerisinde hem sanayi odası hem de organize sanayi bölgesi olarak faaliyetlerde birlikte olacağız. Birlik beraberliğe fazlasıyla ihtiyaç duyduğumuz günler. Ramazan ayının da bu anlamda hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. İnşallah hep birlikte güzel işler yapıyor olacağız" diye konuştu.