Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı ‘Şehir Paylaşmaktır’ iyilik uygulaması ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyor. Türkiye’nin dört bir yanından hayırseverlerin aldığı paylaşım kolilerini ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştıran Büyükşehir Belediyesi’ne büyük bir destek de Ahbaplar Grubu’ndan geldi. Çeşitli meslek gruplarından dostlar meclisinin bir araya gelerek oluşturduğu ve Eskişehir’de örnek çalışmalara imza atan Ahbaplar Grubu 1000 adet paylaşım kolisi ile iyilik hareketini büyük bir destek sağladı. Eskişehir’in ileri gelenlerine örnek olması amacıyla bu anlamlı kampanyaya destek olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Ali Eldem, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e böyle anlamlı bir kampanyayı hayata geçirdiği için teşekkür etti.

Destekleri dolayısıyla Ali Eldem ve Ahbaplar Grubuna Başkan Büyükerşen adına teşekkür belgesini takdim eden Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce “Pandemiden dolayı gerçekten zor günler geçiren vatandaşlarımız var. Kahveciler, kafe ve restoran çalışanları, internet kafeler gibi uzun süredir dükkanları kapalı olan veya kısıtlı olarak çalışan esnafımıza odalar ile işbirliği yaparak bu paylaşım kolilerimizi ulaştırıyoruz. Türkiye’nin dört bir yanından iyilik hareketimize destekler gelirken, Ali Eldem önderliğinde bu hareketi büyüten Ahbaplar Grubuna teşekkür ediyoruz. İnanıyoruz ki şehrimizin sanayicileri, iş adamları, ticaret erbapları bu iyilik hareketine daha büyük destekler sağlayacaklardır” dedi.

Hayırseverlerin market.eskisehir.bel.tr web sitesi üzerinden bütçesine uygun erzak kolisini alarak bir ihtiyaç sahibinin yüzünü güldürebileceğini ifade eden Ünlüce, pandemi boyunca bu uygulamanın devam edeceğini, Büyükşehir Belediyesi olarak hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü olmayı sürdüreceklerini belirtti.