Eskişehir ekonomisinin artık tabularını kırması gerektiğini anlatan başkan adayı Sezer, mevcut durumun şehre sürekli kan kaybettirdiğini söyledi.

ŞEHİR TİCARETİ KAN KAYBEDİYOR: Piyasalarda yaşanan durgunluğun üyelere karşı gösterilen ilgisizliğin bir sonucu olduğunu da söyleyen Sezer, “Şehrimizin ticaret üyeleri bir araya getirilmeli, büyük adımların başlangıçları yapılmalıdır. Bugüne kadar bu yönde atılmış tek bir adım dahi yoktur. Bırakın büyük markalar oluşturup büyük hedefler koymayı, şehirde küçük esnaf bile kalmamaya başladı. Bu durum şehrin kangreni halini aldı” dedi.

KARA TABLO KALKACAK: Olumsuz tablonun ortadan kaldırılması için genç ve dinamik bir ekip ve ayrıca projelere sahip olduklarını anlatan Sezer, “Hiç kimse merak etmesin. Hep birlikte büyüyeceğiz. Bu kara tablo elbette böyle devam etmeyecek. Ticaretin içinden gelen, ticaretin her kademesindeki ekibimizle göreve geldiğimizde her şey değişecek. Şehir ekonomisin büyümesiyle, hem üyelerimiz hem de hemşehrilerimiz ekonomik anlamda gelişim sağlayacak" ifadelerini kullandı.