Eskişehir Ekspres

Başkan Adayı Sezer, Vatan Caddesi ziyaretinde üyeler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Cadde boyunca tüm Eto üyelerin tek tek ziyaret ederek “hayırlı işler” dileklerini sunan Sezer’i karşılarında bulan cadde sakinleri, “Uzun zamandır yanımızda kimseyi göremiyorduk. Hatırlanmak çok güzel. Bunun için Sezer ve ekibine çok teşekkür ediyoruz “ dediler.

ASLA YALNIZ KALMAYACAKSINIZ: İlgisizlikten yakınan ticaret erbaplarının ve tüccarın sorun ve şikayetlerini bire bir dinleyerek notlar alan Başkan Adayı Sezer ise, kendi dönemlerinde tek bir üyenin dahi yalnız bırakılmaktan şikâyet etmeyeceğini dile getirdi. ETO' nun asli görevinin her şartta üyesinin yanında olması gerektiğini hatırlatan Sezer, “En küçük bir ayrım dahi yapmadan tüm üyelerimize eşit hizmet sunacağız . Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi. 

ÜYE ETO’NUN GÜCÜNÜ HİSSEDECEK: Oda üyeleri için kendi dönemlerinde ETO'nun sadece aidat ödenecek bir kurum olmaktan çıkarılacağını anlatan Sezer, “Üyelerimiz odasının gücünü her şartta arkasında görecek. İyi günde, kötü günde bir aile olduğumuzu herkes hissedecek. Odamızın tüm imkanları herkes için eşit olarak dağıtılacak. Odamız asıl görevine dönerek, enerjisini sadece üyesinin büyümesi ve zenginleşmesi için harcayacak. Ekonomisi gelişen Eskişehir bizimle birlikte ortaya çıkacak. Tüm bunları ‘Hep Beraber’ başaracağız’ diye konuştu.