Eskişehir Ekspres

Hem kent merkezinde, hem de kırsalda tüm üyelerle bir bir görüşmeler yapan Sezer, projelerini anlatırken, hayal satmadıklarını belirterek “Gerçekçi projelerle hedeflerimize yürüyeceğiz. Bizlere ve projelerimize sahip çıkan tüm üyelerimiz ile ‘hep birlikte’ hedeflere yürüyeceğiz” diye konuştu.

UYUŞMAZLIK ARTIK BİTECEK: Göreve gelmeleri durumunda üyeleri hiç bir ortamda yalnız bırakmayacaklarını dile getiren Sezer, ETO ile üyeler arasındaki doku uyuşmazlığını çözeceklerini ve üye ile iç içe ve her zaman yanlarında olacaklarını dile getirdi.

Ticaretin içinden gelen birisi  olarak üyelerin sorunlarını daha iyi bildiğini hatırlatan Başkan Adayı Ayhan Sezer,  genç ve dinamik ekiple göreve hazır olduklarını ifade ederek, “Tüm enerjimizi üyelerin büyümesine harcayacağız. Elimizi taşın altına koyup genç kadromuzla şehrimizde iyi işler çıkarmak istiyoruz” dedi.  

YENİ VE GENÇ EKİPLER GELECEK: Oluşturacakları yönetim ve komitelerle Eskişehir’de hem yeni isimlere hem genç ve çalışkan ekiplere görev vereceklerini belirten Sezer, “En büyük özelliğimiz gençlikten aldığımız destek, güç ve üyelerimizin bize verdiği samimi destektir. Üyelerimizin verdiği destek ile çalışmalarımızı seçim gününe kadar sürdürüp sonuca ulaşacağız. Eskişehir zenginleşmeye ve büyümeye hemen başlayacak” şeklinde konuştu.