Eskişehir'de kurulu TÜLOMSAŞ, işçi alımı yapacak. Resmi Gazete'nin dünkü sayısında yayımlanan ilanla TÜLOMSAŞ, işçi alımı yapılacağını duyurdu. 

İş alımı için başvuruların İŞKUR üzerinden yapılacağı kaydedildi. Resmi Gazete'de yayımlanan ilanda TÜLOMSAŞ iş başvurusu şartları da açıklandı. İş ilanına göre "Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananların İşçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" kapsamında yapılacak.  Açıklamada, “İlgililerin bugün itibarıyla Türkiye İş Kurumuna müracaat etmeleri gerekmektedir" ifadelerine yer verildi.

Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayii AŞ Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan ilanda; "TÜLOMSAŞ Genel Müdürlüğüne eski hükümlü olarak 2 adet daimi işçi alımı yapılacaktır. İşe alım şartlarını içeren ilan Türkiye İş Kurumu internet sitesinde 26.08.2019 - 30.08.2019 tarihleri arasında yayımlanacaktır. İşçi alımı, "Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananların İşçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" kapsamında yapılacaktır. İlgililerin 26.08.2019 tarihinden itibaren Türkiye İş Kurumuna müracaat etmeleri gerekmektedir. Tahsil: Meslek Yüksekokulu (Önlisans)." denildi.