Uzun yıllar Bakkal Bayiler Odası Yönetim Kurulu üyeliği yapan, 2010-2015 yılları arasında ise Yunusemre Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinde hem Yönetim Kurulu Üyeliği hem de Başkanvekilliği görevlerinde bulunan Nazmi Çelik, 10 Temmuz 2021 Cumartesi günü yapılacak olan Seçimli Genel Kurul’da başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Kooperatif üyeleriyle yaptığı görüşmeleri sonucunda; üyelerin acil çözüm bekleyen bazı isteklerinin olduğunu tespit ettiklerini belirten Nazmi Çelik, ekibiyle birlikte özverili çalışmalar sonucunda bu sorunlara çözüm yolları oluşturduklarını dile getirerek Yönetim Kurulu Üyelerinin uzmanlık, bilgi, deneyim, görüş ve önerileriyle tüm bu çözümlere derinlik kattığını ifade etti.

İstişare ve ortak aklın sonucunda ortaya çıkan ve genel kurulda üyelere sunacakları bu çalışma prensiplerine olan inançları tam olduğu için yönetime talip olduklarını belirten Başkan adayı Çelik “Yapacağımız her çalışma üyelerimizin güçlenmesini sağlayacak ve bizi de hedeflerimize biraz daha yakınlaştıracaktır. Burada bulunan her bir yönetim kurulu üyemizin bu şuurda olduğunu biliyorum. Kendilerine bağlanan umutları ve iletilen talepleri süreleri içinde ve tam bir hakkaniyet dahilinde boşa çıkarmayacaklarından eminim” ifadelerini kullandı.

Verilen her oy bizim için eşsiz bir kıymete sahip

Nazmi Çelik "Genel kurul konuşmamızda, ortaklarımıza çalışmalarımızı anlattığımızda, sandıkta oylarını bizden yana kullanacaklarına ve bizi bu yarıştan başarıyla çıkaracaklarına inanıyoruz. Verilen her oy bizim için eşsiz bir kıymete sahiptir ve hiçbir zaman heba olmayacak bir kararlılığın ifadesidir. Seçimi kazanmamız dahilinde, yönetimimizin hoşgörülü tutumunu, sağduyulu yaklaşımını, şevkle çalışmasını ve sorun çözen bir zihniyete sahip olduğunu en iyi şekilde ortaya koyacağız. Üyelerimizin sorunlarını çözüme kavuşturma yolunda yönetim kurlu üyelerim ve şahsım adına üzerimize düşenleri fazlasıyla yapacağız. Değerli yönetim kurulum adına tüm üyelerimize sağlıklı, huzurlu günler, bol bereketli kazançlar diliyorum" şeklinde sözlerini tamamladı.