Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'nun 2021 vizyon projelerinden olan Kapalı Pazar Yeri ve Yöresel Ürünler Pazarı'nda bulunan dükkanlar esnaflara kiralanmıştı. 

Pazar yeri konusunda standartları yükseltmek ve vatandaşlara daha konforlu, daha modern pazar alanı kazandırabilmek amacıyla projelendirip yoğun çabalar sonucunda vatandaşların hizmetine sunulan Kapalı Pazar ve Yöresel Ürünler Pazarında bulunan dükkanların kumandaları zabıta ekipleri tarafından dükkan sahiplerine teslim edildi.

Kumandalar zabıta ekipleri tarafından dükkan sahiplerine teslim edilerek, nasıl kullanılacağı konusunda dükkan sahipleri bilgilendirildi.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu; "Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen Kapalı Pazar Yeri ve Yöresel Ürünler Pazarı'nda yer alan dükkanların anahtarlarını işletme sahiplerine teslim ettik. İlçemize farklı donatılarıyla, değer katacak güzel bir proje yaptığımıza inanıyoruz. Asıl kazananlar buradaki esnaflarımız olacaktır. Geçmişiyle övünen geleceğe emin adımlarla yürüyen ekonomisiyle parlak bir kent oluşturmak adına hizmet etmeye devam edeceğiz. Anahtarları alan esnaflarımıza hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Anahtarlarını alan dükkan sahipleri pazar yerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'ya teşekkür ettiler.