Eskişehirspor’un 27 Nisan Cumartesi günü Akşehirspor ile Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu’nda oynayacağı kritik karşılaşmaya taraftar ilgisi adeta çığ gibi büyüyor. Maçın biletleri satışa çıkar çıkmaz yoğun ilgi gördü ve ilk gün itibarıyla tam 11 bin bilet satıldı.
Maraton alt tribün biletleri kısa sürede tükendi, bunun üzerine kulüp maraton üst tribününü de satışa açtı. Eskişehirspor yönetimi, tribünlerdeki bu coşkunun 35 bin bilet satışına ulaşarak maçın kapalı gişe oynanması ile taçlanmasını bekliyor.
Taraftarlar ise sosyal medyada başlattıkları #ESESKapalıGişe etiketiyle bu heyecana ortak oluyor. Etiket kısa sürede büyük yankı uyandırırken, kırmızı-siyahlı taraftarlar hafta boyunca bilet almaya devam ediyor.
Şampiyonluk yolunda kritik öneme sahip bu maçta Eskişehirspor’un en büyük gücü, her zamanki gibi vefalı taraftarı olacak. Tribünlerde oluşacak atmosferin, takıma moral ve motivasyon açısından büyük katkı sağlaması bekleniyor.