Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer, sayılı günler kalan Ticaret Odası seçimleri öncesinde çalışma temposunu daha da artırdı. Sezer, son olarak Eskişehirli sigortacılarla buluştu.

SADECE ÜYELERİN ADAYIYIZ: 7 Nisan’da yapılacak olan seçimlere güçlü biçimde hazırlanan Başkan Adayı Sezer, Arifiye Mahallesinde de üyelerin yakın ilgisiyle karşılaştı. İş yerlerini tek tek gezerek projelerini anlatan Başkan Adayı Sezer, “Bizlere gösterilen ilgi için teşekkür ederiz. Bize karşı duyulan umutları boşa çıkarmayacağız. Çünkü biz herhangi bir çevrenin adayı değiliz. Üyelerimizde bunu biliyor. Genç ve dinamik ekibimizle sorunları çözmeye geliyoruz” dedi.

SİGORTACILARLA BULUŞTU: Bölgede bulunan sigortacılar ile  bir araya gelen Sezer ve ekibi, sektörün içerisinde bulunduğu son duruma dair bilgiler aldı. Sigortacıların, dev holdingler karşısında yaşam mücadelesine girdiğini hatırlatan Sezer, koşulların iyileştirilmesi için  göreve geldiklerinde her türlü girişimi yapacaklarının sözünü verdi.  

AYAKÇI SİGORTACILAR ÜYELERİMİZİ BIKTIRDI: Sigortacı esnafının dertlerini dinleyen Sezer bu işkolunda görev yapan ticaret erbabına yapacakları çalışmaları anlattı. Sigortacı esnafının en büyük sıkıntısının ayakçı tabir edilen ve vergisini vermeden ucuz rakamlarla müşteriyi çekenler olduğunu söyleyen Sezer göreve geldiklerinde bu sorunu ortadan kaldıracaklarını belirtti. "Bizim esnafımız vergisini veriyor. Evine ekmek götürmek için adabıyla çalışıyor. Ama sigortasını yaptığı işin arkasında durmayan, aynı anda 3 - 5 iş kolunu bir arada yürüten,  Ticaret odasının seçkin üyelerinin işine engel olan zihniyeti ortadan kaldıracağız. Hatta pek çok noktada onların işinin önünü açacağız" şeklinde konuştu. 

ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİ ANLATTI: "Günümüzde ekmek aslanın midesine inmiştir. Para kazanmanın bu kadar zor olduğu bu devirde malı mülkü korumak da zaruri hale gelmiştir. Risklerden uzak ve güvenli bir yaşam için sigorta nasıl önemliyse bu işi layıkıyla yürüten arkadaşlarımızın da korunması o kadar önemlidir" diyen Ayhan Sezer, sigortacı esnafını tek tek gezerek ellerini sıktı. Sezer’in çözüm önerilerini dikkatle dinleyen Eskişehirli sigortacılar ise, 7 Nisan'da desteklerinin Sezer’le birlikte olacağını ifade ettiler.