Seçim çalışmaların ara vermeden devam eden ve üyelere yönelik ziyaretleri kapsamında gidilmedik yer bırakmayan Sezer ve ekibi ETO seçimlerinde ‘Mavi Liste’ ile yarışacak.

MAVİ LİSTEDE ENERJİ VAR: Eskişehir ticaretinin büyük sorunlar altında yaşam mücadelesi vermeye çalıştığını dile getiren Sezer, “Uzun ve yoğun geçen seçim çalışmaları  ve projelerimizi anlattık. Beklentiler o kadar artmış ki artık birilerinin bu kötü gidişe dur demesi gerekiyor. Üyelerimizin gücünü en iyi şekilde temsil etmek ve şehrimizde üyelerimizle hareket eden bir oda sözü veriyoruz. Gelişimin öncüsü, enerjik, genç ve dinamik bir ekip ‘Mavi’ Listede buluşarak, şehrimizin   üzerindeki kısır döngüyü durdurup, Eskişehir ticaretini geleceğe taşımaya talibiz" dedi.

GELECEĞE ÜYELERİMİZLE YÜRÜYECEĞİZ: Eskişehir’in merkezi ile birlikte kırsalda da tüm üyeleri dolaşarak istişare edip dertleştiklerini hatırlatan Sezer, “Bütün bu ziyaretlerimizde gördük ki, üyelerimiz kendilerine değer veren bir oda istiyor. Üyelerimiz eşit hizmet bekliyor. Üyelerimiz yük olmayan bir oda beklentisi içerisinde. Üyelerimiz yeni finans kaynakları, kazanç, yatırım ve büyümek istiyor. Üyelerimiz diğer şehirlerdeki üyeler gibi zenginleşmek ve geleceğe umutla bakmayı diliyor. Ve üyelerimiz biliyor ki, tüm bunlar mavi liste göreve verdikten sonra olacak. Şehrimizde ne algı veya ne yönlendirme yapılırsa yapılsın üyelerimiz en doğru kararı vererek bizlere destek olacağını biliyoruz. Üyelerimizin gerçek temsilcisi olarak sorunların ve problemlerin üstesinden gelecek bir yönetim anlayışımızla 7 Nisan ETO Seçimlerini kazanarak ‘Hep Beraber’ geleceğe yürüyeceğiz” şeklinde konuştu.