Tanıtım öncesi açıklamalarda bulunan Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir sanayisi ve sanayi iklimini geliştirmek için dâhil oldukları projelere bir yenisini daha eklediklerinin altını çizdi. 

YENİ PROJEBu kapsamda sadece vaatler değil, bu vaatleri hayata geçirme konusunda da çalışmalarına bir yenisini eklediklerini söyleyen Küpeli, “Sistem dâhilinde vereceğimiz kullanıcı adı ve şifre ile firmalarımız kimi tedarik kalemlerin perakende satış fiyatı üzerinden önemli indirimler sağlayabilecek. Ayrıca Birlikte Satın Alma, Bireysel Satın Alma ve Acil Satın Alma işlemleri oluşturabilecek” dedi. 

SATIN ALMADA AVANTAJSistem sayesinde bireysel tüketiciye piyasada sağlanan indirim ve avantajların hiçbirinin, toptan satın alma avantajlarına yaklaşamadığına değinen Küpeli, birlikte satın alma sistemi ile Eskişehirli üreticilere toptan satın almanın avantajlarının sağlanacağını vurguladı. 

'BİRLİKTEN GÜÇ DOĞAR'Türkiye ekonomisine her gün daha fazla değer katmak, Eskişehir sanayisinin gelişimine katkıda bulunmak için projeyi yaptıklarını söyleyen ve sistem hakkında bilgi veren  Birliktesatınal Kurucu Yöneticisi Safa Ay, işletmelerin kısa ve uzun vadede daha güçlü ortaklıklara imza atacağına inandıklarını belirtti. 

EKONOMİYE KATKI: Eskişehir’de sanayi ve tüm ticari kuruluşların alımlarının tek bir merkezde toplanmasının önemine dikkat çeken Ay, “Yüksek pazarlık gücü ile şirket girdi maliyetlerini minimize ederek hem şirketlere hem de ülkemiz ekonomisine katkı sağlamak amacındayız. Ayrıca satın alma departmanlarının iş yükünü hafifleterek, tedarik süreçleri, operasyon ve iş takibi için ayrılan zamanı değerli kılmak istiyoruz” diye konuştu.