Seçim süreci boyunca algı oyunları ile seçim sonuçlarını etkilemeye çalışan kesimlerin çabalarının bugüne kadar sonuç vermediğini söyleyen Sezer, "Üyelerimiz hak edene hak ettiğini mutlaka verecektir. Emekleri, çabaları, alın terini bir kaç algı operasyonu ile çalmak isteyenlerin bu oyunlarına alet olmayacaktır. Buna yürekten inanıyoruz" dedi.

SAHTE ANKETLERE SARILIYORLAR: Sandıkta yarışmaya cesareti olmayanların üyenin aklını çelmek için anket oyunlarına da başvurduklarını söyleyen Sezer, "Kamuoyunda yapılmaya çalışılan algı operasyonlarından sonra şimdi de sahte anketlerle üyelerimizi yönlendirme çabası içine girdiler. Ne yapsalar boş. Eskişehirli üyelerimiz kendilerine karşı yapılan tüm bu baskı ve yönlendirmelere itibar etmiyor, etmeyecek. Kimse bu ucuz oyunlar üzerinden kendisine prim devşirmeye kalkışmasın" şeklinde konuştu.

ŞEHRİMİZİN KAYBETMESİNE İZİN VERMEYECEĞİZ: Seçimlere çok kısa bir süre kala ziyaretlerini de sürdüren Başkan Adayı Sezer, şehir ekonomisini düze çıkaracak ve üyeler için çalışacak genç ve dinamik bir ekibe sahip olduklarını da belirterek, "Üyelerimizin ilgi ve alakaları ile sandıktan çıkan taraf biz olacağız" dedi. Sezer, "Ne yaparlarsa yapsınlar, hangi algıyı yaratırlarsa yaratsınlar, hangi oyunları kurarlarsa kursunlar üyelerimizin en doğru kararı vermelerinin önüne geçemeyecekler. Çalışmalarımızla, vizyonumuzla, ekip arkadaşlarımızla ve şehrimizle 'hep beraber' bu seçimleri biz kazanacağız" ifadelerini kullandı.