Hafta sonu yapılacak olan seçimler için üye ziyaretlerine ara vermeden devam eden Sezer, Taşbaşı bölgesine giderek üyelere hem moral, hem de zor günlerin çok yakında geçeceğinin müjdesini verdi.

TAŞBAŞI TURİZME KAZANDIRILACAK: Taşbaşı’nın Eskişehir için çok özel bir bölge olduğunun altını çizen Sezer, “Yakın geçmişimizin ticaret merkezi olan Taşbaşı bugünkü halini hiç hak etmiyor “ dedi. Tarihi ticaret bölgelerinin başka kentlerde turizm cazibesi yüksek alanlara çevrildiğini hatırlatan Sezer, “Bizim Taşbaşı’mız ise adeta kaderine terk edilip unutulmuş durumda" dedi. Sezer, göreve gelmeleri durumunda ilk yapılacakları işlerden birisinin Taşbaşı için projeler üreterek turizme kazandırmak ve böylece bölge esnafını hak ettiği noktaya taşımak olacağını da sözlerine ekledi.

ÜYELERİN GÖNLÜ DE OYU DA SEZER'DEN YANA: Taşbaşı bölgesindeki üyelerden büyük ilgi gören Sezer ve ekibi, tüm işyerlerinde aynı sevgi ile karşılandı. 3 adaylı seçim içerisinde gönüllerinin Sezer’den yana olduğunu dile getiren üyeler  ise, “Kendisi bizlerin içinde yetişmiş, şehrimizi tanıyan ve sorunlarımızdan anlayan bir aday. 7 Nisanda gönlümüz de oylarımız da Mavi Listeden yana olacak. Artık şehrimizin ticaretinden hak ettiğimiz payı Sezer ve ekibi ile alacağımızı biliyoruz” diye konuştular.