Şehrin ana arterlerinde seçim gezilerini sürdüren Ayhan Sezer üyelerle  bir araya geldi ve onların sorunlarını dinledi. Şehrin en kalabalık noktalarında dahi esnafın kan ağladığını vurgulayan Sezer, Ticaret erbabının sıkıntı içerinde olduğunu ancak odanın bu üyelere el uzatmaktan imtina ettiğini vurguladı.

"Şehrin can damarını oluşturan küçük ve orta ölçekli işletmeler hayatta kalabilmek için çırpınıyorlar. Çarşı merkezli bir çalışma yaparak bu esnafımızı kurtarmamız lazım. Eskişehir’e il dışından sıcak para girdisi olmuyor. Bilakis çevre illerden gelen yatırımcıların baskısıyla, köşe başlarını ele geçirmek suretiyle ilimizdeki para çevre illere kayıyor. Büyük AVM ler her geçen gün küçük esnafın bütçesini hortumlamaya devam ediyor. Bu gidişe bir dur diyecek ve ticaret erbabına destek çıkacak Ticaret Odamız yok. Üyelerimiz bize güvenir ve oyunu bizden yana kullanırsa ilk projelerimizden birisi bu konu olacaktır" dedi.

Üyelerimizin para kazanamamasını odanın görevi dışında işlerle iştigal   olmasına da bağlayan Sezer, üyeleri hak ettiği haklarını almaya ve mücadele etmeleri gerektiğini söyledi.

Seçime 1 ay kala bu ziyaretlerin artarak devam edeceğini vurgulayan Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer tüm üyelerin desteğini bekliyoruz dedi.