Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, ‘Hoş Geldin Bebek’ ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Ataç, bebek ziyaretleri kapsamında son olarak Kumlubel ve Yenibağlar Mahallesi’nde ikamet eden ve ikiz bebek sahibi olan iki aileyi daha tebrik etti. Kumlubel Mahallesi’nde Çiğdem ve Harun Karakaya çiftinin evine konuk olan Ataç, Alya ve Azra bebekleri kucağına aldı. Burada bebekleri seven Başkan Ataç aileyi de tebrik ederek mutluluklarını paylaştı. Ataç’ın bir sonraki durağı ise Yenibağlar Mahallesi’nde ikamet eden Yasemin ve Hüseyin Bulut çiftinin evi oldu. Burada da ikiz bebek sevinci yaşayan aileyi tebrik eden Başkan Ataç, Cemre ve Elif isimli ikiz bebeklerle de yakından ilgilendi. 

Bebek ziyaretlerine ilişkin bir değerlendirmede bulunan Ataç, Tepebaşı’nın büyük bir aile olduğuna vurgu yaptı. Başkan Ataç, “Birbirini seven bir çiftin bu dünyada yaşayabileceği en büyük mutluluk evlat sahibi olmaktır. Bugün ziyaret ettiğimiz ailelerimiz de bu mutluluğu ikiz bebek sahibi olarak iki katı yaşıyor. Biz de büyümeye devam eden Tepebaşı ailesi olarak, çiftlerimizin mutluluklarını paylaşmaya devam ediyoruz. Çiçeği burnunda anne ve babaları tebrik ediyorum, ikizlerine de güzel bir hayat diliyorum. Bizler, geleceğimiz olan çocuklarımız için çalışıyoruz. Onların huzur ve sağlık içinde yaşayabilecekleri bir kent sunmak için mesaimiz devam ediyor. Her bir bebeğimizin ailesine, vatanına, milletine hayırlı bir evlat olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu. 

İkiz bebek sahibi olmanın mutluluğunu yaşayan çiftler ve yakınları da Başkan Ataç’a ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini iletti.