Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir Baro Başkanı Av. Mustafa Elagöz ve Yönetim Kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Gerçekleştirilen genel kurul neticesinde Eskişehir Baro Başkanlığına seçilen Elagöz’e ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Ataç, yeni görevinde de başarı dileklerini iletti. Avukatlık mesleğinin ve baronun önemine vurgu yapan Ataç, “Baromuz güzel bir genel kurul sürecini geride bıraktı. Ben de bu heyecana tanık oldum. İçinden geçtiğimiz sıkıntılı günlerde, hukukun üstünlüğüne en çok ihtiyaç duyulan şu yıllarda, barolarımızın üzerine de büyük görevler düşüyor. Sayın Baro Başkanımıza ve yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Görevlerinde başarılar temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Baro Başkanı Elagöz ise ziyaret hakkında, “Ahmet Başkanımız ile eskiye dayanan bir hukukumuz var. Kendisi Eskişehir Barosu tarafından, kamuoyu tarafından sevilen bir belediye başkanı… Kendisine yeni seçilmemiz hasebiyle nezaket ziyaretinde bulunduk ve baromuza da davet ettik. Ahmet Başkan’a her zaman kapımız açık, gönlümüz kendisiyle. Nazik kabulü için de teşekkür ediyoruz” sözlerini kullandı.

Ziyaret, çektirilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.