Kooperatifin Yönetim kurulu Başkanı Hüseyin Ceyhan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Çakırözer, “Kooperatifçilik adına çok güzel işlere imza atıyorsunuz. Açılışı gerçekleşen yeni sosyal ve ticari tesisler ile daha iyi hizmet verileceğine olan inancım tam. Bu başarılı çalışmaların herkese örnek olmasını diliyorum. Emeğinize sağlık” dedi. 

Kooperatif binasında gerçekleşen ziyarette Başkan Ceyhan ve yönetim kurulu üyelerinden çalışmalarıyla ilgili bilgi alan Çakırözer, “Yeni açılan tesislerin şehrimize ve hemşehrilerimize gerçekleştireceği hizmet hepimiz adına mutluluk verici. Özellikle 150 çocuğumuzun eğitim göreceği Gündüz Bakımevi ve Kreş geleceğimiz adına çok önemli bir hizmet.  Tesislerinizde beni kabul buyurduğunuz için teşekkür ederim. Buradaki hizmetlerinizin herkese örnek olmasını diliyor, emekleriniz için bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ceyhan, “Bizler hep birlikte daha güzel işlere imza atacağız. Nazik ziyaretiniz için teşekkür ederiz” dedi.