Türkiye’nin dört bir yanından hayırseverlerin aldığı paylaşım kolilerini ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştıran Büyükşehir Belediyesi’ne iş insanları, ticaret erbapları da aldıkları gıda kolileri ile destek oluyor. Dayanışma projesine bir katkı da Armonika Tekstil’den geldi. Pandemi nedeniyle işlerin azaldığını ancak kısıtlamalar nedeniyle dükkânını hiç açamayan binlerce esnaf olduğunu ifade eden Armonika Tekstil yöneticisi Hakan Hiçyılmaz, “İçinde bulunduğumuz bu zor dönemde ihtiyaç sahibi yurttaşlarımıza destek olmak istedik. Vatandaşlarımıza ulaşmamızı sağlayan Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen ve gıda kolilerinin dağıtımında emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ederim” dedi. 

Hakan Hiçyılmaz’ı Büyükşehir Belediyesinde ağırlayan Belediye Meclis Üyesi Mustafa Önder, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Deniz Kaplan ve Mali Hizmetler Dairesi Başkanı Ali Rıza Özsaltık, “Ramazan Paylaşmaktır” kolilerine verdiği destekten dolayı Hiçyılmaz’a tüm ihtiyaç sahipleri adına teşekkür ettiler.

Hayırseverlerin market.eskisehir.bel.tr web sitesi üzerinden erzak kolisi satın alarak bir ihtiyaç sahibinin yüzünü güldürebileceğini ifade eden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, pandemi boyunca bu uygulamanın devam edeceğini, Büyükşehir Belediyesi olarak hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü olmayı sürdüreceklerini belirtti.