CHP’li Çakırözer, yeni yıl ziyaretleri kapsamında, Hacı Süleyman Çakır huzurevinde kalan yaşlılar ile Yunus Emre Devlet Hastanesi sağlık çalışanları ile hastanede tedavi gören hastaları ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladı.  

YENİ YIL MESAJINI HUZUREVİ SAKİNLERİYLE VERDİHuzurevi sakinlerinin yeni yıllarını kutlayan Çakırözer, yaşlılarla sohbet etti. Çakırözer, "Tecrübeleriyle hepimizin yol göstericisi olan deneyimli büyüklerimize minnettarız. Onlar gecelerini gündüzlerine katarak, büyük fedakârlıklar ve özveriyle yıllarca hem ülkemize hem de bizlere hizmet ettiler. Hepimizin ortak dileği deneyimli büyüklerimizin en iyi, en rahat ve huzurlu koşullarda yaşamlarını sürdürebilmeleridir” dedi. Çakırözer huzurevi çalışanlarına da teşekkür ederek, yeni yıllarını kutladı.

YUNUS EMRE DEVLET HASTANESİ’Nİ ZİYARET ETTİ: Yunus Emre Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek acil servis ve diğer servislerde görevli sağlık emekçilerine özverili çalışmaları için teşekkür eden Çakırözer, hastane personellerinin de yeni yıllarını kutlayarak, kolaylıklar diledi.  Hastanede tedavi gören yurttaşlar ile hasta yakınlarına da geçmiş olsun dileyen Çakırözer, yeni yıllarını kutladı. Çakırözer, "Yılbaşı akşamı görev alacak tüm sağlık çalışanlarımıza ve diğer kamu görevlilerimize kolaylıklar diliyor, hizmetleri için şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni yılın tüm yurttaşlarımıza sağlık, mutluluk ve huzur getirmesi dileğiyle" dedi.