Hürriyet’in haberine göre Coşkun “İşler başladı, çok iyi gidiyor. Marketlere yumurta sattık. İnşallah önümüz açık. COVID-19 salgını nedeniyle müzisyenlik yapamadığım için çiftlik kurdum. Pandemi olduğu için bu işe girdik. Müzisyenlik birkaç yıl daha böyle sürecek kanaatindeyim. Kazandığım paranın yarısını müziğe, yarısını da tarıma yatıracağım” ifadesinde bulundu. Eskişehir’deki çiftliğini sık sık denetlemeye gittiğini söyleyen Sabah “10-15 günde bir Eskişehir’e denetlemeye, hesap kitap yapmaya gidiyorum” şeklinde konuştu.

"Pandemi sebebiyle bu işe girdim" 

COVID-19 salgını nedeniyle müzisyenlik yapamadığı için çiftlik kurduğunu söyleyen şarkıcı, “Pandemi olduğu için bu işe girdik. Müzisyenlik birkaç yıl daha böyle sürecek kanaatindeyim. Kazandığım paranın yarısını müziğe, yarısını da tarıma yatıracağım” dedi. Eskişehir’deki çiftliğini sık sık denetlemeye gittiğini söyleyen Coşkun Sabah, “10-15 günde bir Eskişehir’e denetlemeye, hesap kitap yapmaya gidiyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

"İşler başladı, çok iyi gidiyor"

Eskişehir’de 15 bin tavuğun yer aldığı bir çiftlik kurup yumurta üretimine başlayan Sabah, konuyla ilgili gelişmeleri anlattı: “İşler başladı, çok iyi gidiyor. Marketlere yumurta sattık. İnşallah önümüz açık.”