Etkinliğe AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü ve AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca, Orman Bölge Müdür Yardımcısı Zeki Öztürk katıldı. 

Cumhurbaşkanımızın izindeyiz

Etkinlikte konuşan AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca, Cumhurbaşkanımızın izinde onun liderliğinde daha yeşil bir Türkiye sloganı ile başlatılan etkinliğe destek verenlere çok teşekkür ediyoruz. Cumhurbaşkanımızı sonuna kadar destekliyoruz. Yaptıkları çevreci çalışmalardan orman bölge müdürlüğüne de çok teşekkür ediyoruz. Nevruz Bayramımız kutlu olsun” dedi.

Ağaçları sökerek çevreci oluyorlar

AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü ise, “Orman haftası sebebiyle herkesin bir dikili ağacı olsun düsturuyla fidan dağıtımı törenimizi gerçekleştiriyoruz. Eskişehir’in daha yeşil olması için gayret gösteriyoruz. Birileri ağaçları sökerek çevreci olduğunu gördüğümüz bir şehirde bizler yeşil bir Eskişehir olsun diye gayret ediyoruz. Orman bölge müdürlüğümüze etkinlik için teşekkür ediyoruz” dedi.

Fidanları toprakla buluşturalım

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Eskişehir Milletvekili Harun Karacan da, “Lütfen almış olduğunuz fidanları toprakla buluşturun. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz için çam fidanlarımızın toprakla buluşması gerekiyor. Emeği geçen bakanlığımıza, orman bölge müdürlüğümüze, çapacısından tohumcusuna kadar herkese teşekkür ediyorum. Eskişehir’imizin daha yeşil olması için elimizden geleni yapıyoruz ” dedi. Konuşmaların ardından ücretsiz dört bin fidan dağıtımı gerçekleştirildi.