Bu görüntüler İstiklal Mahallesi Santrral Sokak'ta bir enerji kuruluşunun karşısından. Daha önce bir ağıır vasıta sürücüsünün oldukça dar olan sokaktan dönmeye çalışırken yerinden oynattığı aydınlatma direğinden geriye kalan kablolar, yetkililerce geçici çözüm olarak sarı bir kutu içine toplanmış.

KALICI ÇÖZÜM YERİNE TAŞLARLA ÇEVRİLMİŞ: Sonrasında da bu kablolar için kalıcı bir çözüm arayışına girilmemiş. Geçtiğimiz günlerde de yine başka bir araç tarafından sarı kutu içine alınan kablolar ezilince tehlike durumu artmış durumda. Fotoğrafa göre kalıcı biz çözüm yerine kabloların etrafı taşlarla çevrilmiş. Herhangi bir üzücü olayın yaşanmamasını isteyen vatandaşlar, yetkili kuruluşların harekete geçmesi gerektiğini ifade ediyor. 

ÖNLEM ALINMASI GEREKİYOR: Sokak sakinleri durumla ilgili ''Araçlar bu kabloların üzerinden geçiyor. Büyük tehlikenin kimse farkında değil herhalde. Kaldırılan aydınlatma direğinin yerine tekrar yenisinin koyulmasını istiyoruz. Bu dar sokaklara kamyonların ve büyük araçların girmemesi için önlem alınması gerekiyor. Yoksa büyük facialarla karşı karşıya kalabiliriz. Gereken neyse yapılsın artık, insan canı bu kadar ucuz olamaz'' dedi.