Emek Mahallesinde, Hilmi Atuk, Fedayi Köle, Nihat Kavak ve Durmuş Can'ın önderliğinde esnafların biraraya gelerek başlatıp geleneksel hale getirdiği ve bu sene 3 ncüsünü düzenlediği sokak iftar yemeğine çok sayıda esnaf ve vatandaş katıldı.

Miraç camii'nde düzenlenen buluşmada, İftar öncesi mevlid-i şerif ve ilahiler okundu 1500 kişilik yapılan iftar davetinde esnaflar vatandaşlara servis yaptı. Yoğun katılımın olduğu iftar programının daha da genişletilmesi hedefleniyor. 

Esnaflar adına bir açıklama yapan 81 Emek Kıraathane sahibi Fedayi Köle, İftar yemeğinin bir kaynaşma olduğunu belirtti. Birlik beraberliği muhafaza etmek gerektiğinin altını çizen Köle, Bu birliktelik ve beraberliğin artarak devam etmesini diledi. 

Ramazan ayının bir özelliğinin de paylaşımcılığı ve birlikteliği kuvvetlendirerek bunu hayatın her alanına yayması olduğunu belirten Köle, "Bu mübarek ayın hanelerimize bereket, gönül dünyamıza huzur, toplumumuza birlik ve dirlik getirmesini, ülkemiz ve bütün insanlık için hayırlar getirmesini yüce Allahtan niyaz ediyorum" dedi. 

Esnafların 1500 mahalleli ile biraraya gelerek buluştuğu iftarda, Emek mahallesinden Kardeşlik mesajı verildi.