Eskişehir Ekspres

Altınsaray Davet Salonu’nda gerçekleştirilen yemekte, Eskişehir Merkez Avcılar Kulübü Başkanı Rıdvan Batır bir konuşma yaparak, “Avcılar arasındaki birlik ve beraberliği pekiştirmek için bu geceyi tertip ettik. Bir de çekilişimiz olacak, arkadaşlarımıza çeşitli av araçları ve malzemeleri hediye edeceğiz. Hediyeler bir yana, önemli olan dostluğumuzun gelişmesi. Tepebaşı Belediyesi’nden ihale usulü ile bir arsa satın aldık, bu arsa üzerine Türkiye’de eşi benzeri bulunmayan bir tesis yapacağız. Tesisimizin içinde av köşkü, poligon, dinlenme alanları, rehabilitasyon merkezi, gölet gibi donatıların yer almasını planlıyoruz. Ahmet Başkan gibi çok sevilen bir simayı aramızda görmek, üyelerimizi çok mutlu etti. Tepebaşı Belediye Başkanımız Ahmet Ataç’a avcılık sporuna verdiği desteklerden dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Daha sonra konuşan Başkan Ataç ise “Zaman zaman bir araya geliyoruz, bugünse keyifli bir etkinlikte buluştuk. Kulüp başkanımız, üyelerin daha iyi imkanlara kavuşması için yoğun çalışmalar yürütüyor. Açık alanda sizlere yeni bir tesis kazandırmak üzere bir projesi var. Bu Türkiye’ye örnek olabilecek bir proje. Avcılar arazide birlikte vakit geçiriyor. Sizin de böyle bir tesise sahip olmanızı bu açıdan önemli buluyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Gecede daha sonra çekiliş yapılarak hediyeler sahiplerine takdim edildi. Etkinlik hediye çekilişinin ardından zeybeklerin gösterisi ile devam etti. Eskişehir Merkez Avcılar Kulübü üyeleri de geceye katılan Başkan Ataç’a teşekkürlerini iletti.