Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayii A.Ş'de (TÜLOMSAŞ) sergilenen "Devrim" otomobilinin önünden başlayan yaklaşık 20 klasik otomobilin iştirak ettiği konvoy öncesinde gazetecilere açıklamada bulunan Avcı, konvoya oğlu Can Avcı'nın kullandığı kendisine ait 1974 model otomobille katıldığını belirtti.

Avcı, çok sevdiği otomobiline özen gösterdiğini vurgulayarak, "1995 yılından beri bende. Gözüm gibi bakıyorum. Adeta canlı gibi. İstanbul'da duruyor. Çok fazla kullanma şansım olmuyor ancak bir gün bu otomobile bakanlık plakasını takmak istiyordum. Bir türlü nasip olmadı. Kırmızı plakayla fotoğrafını çekmek istiyordum." diye konuştu.

Eskişehir Auto Show 26 Otomobil Sporları Derneği Başkanı Hasan Akbaş ise Devrim otomobilinin önünde böyle bir konvoya destek olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Konuşmaların ardından, AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay ve diğer milletvekili adaylarını da taşıyan klasik otomobiller konvoy oluşturarak, Atatürk Caddesi'nden geçti ve merkez Odunpazarı ilçesindeki Hicri Sezen Parkı'na kadar tur attı.