U4S isimli etkinlik, seçilen iş fikirlerinin katılımıyla gerçekleşen büyük final aşamaları ile tamamlandı. Teknoloji tabanlı iş fikri sahipleri, bu etkinlikten aldıkları eğitimlerle kendi projelerini geliştirme imkanı buldu. İş fikri sahipleri 3’er dakika içerisinde kendi iş fikrini ön eleme jürisine kabul ettirdi. 48 saatlik zorlu maratonun sonunda 5 jüri tarafından seçilecek ilk 3 proje ise büyük finale gitme hakkı kazanacak. İş fikirlerinin final sunumu elemelerini yapacak jüri heyeti içerisinde Anadolu Üniversitesi Öğretim Görevlisi Serkan Bayar, Eczacıbaşı Yapı Gereçleri AR-GE Mühendislik Müdürü Emre Talşık, Anadolu Üniversitesi Araştırma Görevlisi Onur Kuran, ITEA Başkanı ve TEDX konuşmacısı Zeynep Sarılar ve Fonbulucu.com ve Girişimci Gazetesi kurucusu Hakan Yıldız yer aldı.

Eskişehir’de ilk kez düzenlenen yarışmada ön elemeden geçen iş fikirleri ve takım kaptanları ise şu şekilde:

  1. Dünya çapında her işletmenin içini tek bir aplikasyon ile görebilmek / Furkan Taflan / 3 kişi
  2. Online eğitim platformu / Muhammed Qasem / 4 kişi
  3. Kargo platform taşımacılık / Amandou Ndongo Thiam / 2 kişi
  4. Yemek uygulaması / Kader Bilgin / 5 kişi
  5. Sporcuları ve antrenörleri (PT) kolay, hızlı ve güvenilir bir şekilde bir araya getiren pazaryeri girişimidir. / Berkay Aydın / 3 kişi
  6. Mobil çilingir uygulaması / Mustafa Çiğdem /  1 kişi
  7. Blockchain tabanlı sosyal yardım projesi / İrfan Akarsu / 4 kişi

Seçilen ilk 3 takım  içerisinde yer alan projeler şöyle; Sporcu ve antrenörleri kolay hızlı ve güvenilir bir şekilde bir araya getiren pazaryeri girişimi olan Koçum Benim projesi, yemek uygulaması olan Mutfağım ve mobil çilingir uygulaması olan Lock Smith. Ayrıca Yardım Zinciri isimli blockchain tabanlı sosyal yardım projesi de jüri tarafından belli bir seviyenin üstünde görüldüğü için hızlandırma programına dahil edilmeye hak kazandı.