Tepebaşı Belediyesi, 2020 yılı emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergisinin ikinci taksitini yatıracak olan vatandaşlar için vezneye ulaşma kolaylığı sağlıyor.

2020 yılı emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergisinin ikinci taksiti için son ödeme günü olan 30 Kasım’a kadar; koronavirüs dolayısıyla evden çıkamayan ve belediyeye gidemeyecek olan 65 yaş üstü ya da engelli vatandaşlar, mobil vezne tahsilat aracı ile ödemelerini yapabilecek.

Mobil ödeme aracı Kasım ayı boyunca belirlenen gün ve saatlerde Batıkent, Uluönder, Zincirlikuyu, Kumlubel, Fatih, Şeker, Yeni Mahalle, Ertuğrulgazi, Mustafa Kemal Paşa, Sütlüce, Çamlıca, Ömerağa, Zafer, Şirintepe, Gazipaşa, Yenibağlar, Eskibağlar, Mamure, Şarhöyük, Esentepe, Fevziçakmak, Sazova, Yeşiltepe, İhsaniye, Hacı Ali Bey, Hayriye, Hacı Seyit, Güllük, Işıklar, Cumhuriye, Sakintepe, Bahçelievler ve Tunalı Mahallesi’nde hizmet verecek.

Yetkililer ayrıca Tepebaşı Belediyesi hizmet binasında bulunan veznelerin yanı sıra Odunpazarı Belediyesi ile Eskişehir Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü içinde bulunan veznelerden de vergilerin ödenebildiğini hatırlattı. Öte yandan “www.tepebasi.bel.tr” internet adresinden “Online İşlemler” menüsüne tıklayarak da ödeme yapılabiliyor.

Yetkililer, koronavirüs dolayısıyla evlerinden çıkamayan 65 yaş üstü ya da engelli vatandaşların, 444 44 26 numaralı Mavi Masa hattından randevu oluşturarak ödemelerini evlerine gönderilen el terminali ile yapabileceği bilgisini paylaştı.

Hesap bilgileri

Tepebaşı Belediyesi’nin vergi ödemeleri amacı ile kullanılabilecek hesap bilgileri ise şu şekilde:

Tepebaşı Belediye Başkanlığı Vakıfbank Eskişehir Şubesi / TR 86 00 01 50 01 58 00 72 92 65 42 37
PTT Posta Çeki Hesabı: 112676
Sicil Numarası ile Halk Bankası (Tüm şubeler)