Ailelerini umreye gönderen yolcu yakınları ve 214 umre yolcusu, duygu dolu anlar yaşarken Feyz Tur Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Furkan Yaşar yolculuk öncesi yaptığı açıklamada, "Feyz Tur ailesi olarak yeni sezonda ilk umre kafilemizi söz verdiğimiz üzere Eskişehir Hasan Polatkan Havalimanından göndermenin gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Yaşar şöyle konuştu:

Eskişehir, Ankara ve çevre şehirlerden katılım sağlayan 214 yolcumuzun 14 ve 25 günlük umre ziyaretlerinde programların huzur içerisinde yerine getirilebilmesi için genç, dinamik görevli ekibimiz ve profesyonel rehber hocalarımız ile kalite ve güvenden asla ödün vermeden çeyrek asır önce "Hayalleri Gerçeğe Dönüştüren Yolculuklara" sloganıyla çıktığımız bu yolda sunduğumuz hizmetlerle yolcularımızın umre ibadetlerini gönül rahatlığı ile yerine getirmelerini sağlıyoruz.

2019-2020 umre sezonunun hepimize hayırlı olmasını diliyoruz’’  diye konuştu. 3 saat 15 dakika sürecek yolculuk öncesi yakınlarıyla vedalaşan umreciler  dualar eşliğinde kutsal topraklara uğurlandı.