Tepebaşı Belediyesi’nin düzenlediği söyleşiye katılmak üzere Eskişehir’e gelen Sözcü Gazetesi Yazarı Deniz Zeyrek, Başkan Yılmaz Büyükerşen’i makamında ziyaret etti.

CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü ile ESKİ Genel Müdürü Oğuzhan Özen’in de kendisine eşlik ettiği Zeyrek, Başkan Büyükerşen ile bir arada olmaktan mutlu olduğunu belirtti.

Büyükerşen’in hayatı boyunca, gerek akademik gerekse belediyecilikte çok önemli başarılara imza attığını belirten Zeyrek, Eskişehir’in özel bir kent olduğunu ifade etti.

Güncel ülke gündemi başta olmak üzere, dostane sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Büyükerşen de Gazeteci Zeyrek’e mesleki yaşamında üstün başarılar diledi.

Daha sonra Zeyrek, “Masumiyet İstasyonu” adlı kitabını sunarken, Başkan Büyükerşen de, “Zamanı Durduran Saat” adlı kitabını Zeyrek’e hediye etti.

Ziyaretin ardından Başkan Büyükerşen ve Deniz Zeyrek, Odunpazarı’nda bulunan Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi’ni gezdi. 

Müzedeki eserleri Başkan Büyükerşen ile birlikte yakından inceleyen Zeyrek, müzedeki heykellere ve vatandaşların yoğun ilgisine hayran kaldığını belirtti.

Ziyaret hatıra fotoğrafının çektirilmesi ile sona erdi.