Türk-İş İl Temsilciliğine atandığını ve önemli çalışmalara başlayacaklarını ifade eden Demir, “Uzun bir dönemdir Türk-İş Konfederasyonumuzu Eskişehir’de temsil eden Necat Kılıç abimiz kısa süre önce emekliye ayrılmıştır. Geçtiğimiz hafta şube başkanlarımız ile yaptığımız toplantı neticesi ile arkadaşlarımızın teveccühü ve Türk-İş yönetim kurulumuzun takdiri ile Türk-İş İl Temsilciliği görevine atanmış bulunmaktayım. Türkiye işçi sınıfının geçmişten günümüze kadar lokomotifliğini yapmış olan Türk-İş Konfederasyonumuz bundan sonra da işçi sınıfına önderlik yapmaya devam edecektir. Bizlerde bu süreçte şimdikinden daha fazla gayret gösterecek bu bayrağı en tepede taşımaya devam edeceğiz” dedi.

Büyük bir kitleyizTürk-İş Sendikası’nın büyük bir kitleye sahip olduğunu ifade eden Demir, “Eskişehir ilimizde Türk-İş’e bağlı sendikalar olarak, bugün itibari ile toplamda 35 bin 51 üyeye sahip büyük bir kitleyiz. Bizler bugüne kadar Türk işçisi olarak Eskişehir işçisi olarak her zaman işimize, işyerimize ve en başta vatanımıza sahip çıktık. Bu zor günlerde sıkıntılı süreçlerde yine en önde ve en başta devletimizin milletimizin yanında yer alarak taşın altına elimizi koymaya hazır olduğumuzu ifade etmek isterim” diye konuştu.

Birbirimize sahip çıkacağızDemir, “Bu saten sonra artık Türk-İş’e bağlı sendikalar olarak bir aradayız, her birlikteyiz sonuna kadar birbirimize sahip çıkacağız. Sendikalı sendikasız tüm işçiye kapılarımız açık. Sorunlara sıkıntılara çözüm bulmaya hazırız. Önümüzdeki süreçte iş kolu ne olursa olsun sendikasız güvencesiz çalışan tüm işyerlerinde teşkilatlanma çalışmalarına hız vereceğiz. Tüm işçi sınıfı sendikalı olmayı, güvenceli çalışmayı hak etmektedir. Bunun için gece gündüz demeden mücadele edeceğimizi herkesin bilmesini istiyoruz”