Eskişehir Fuar Kongre Merkezi çatısı altında hizmet veren Vehbi Koç Kongre Merkezi, verdiği eğitim ve seminerlerle ses getiren Ahmet Şerif İzgören’i konuk etti. Arçelik’in resmi destekçisi olduğu ETO Akademi tarafından düzenlenen “Değerlerle Yönetmek Semineri” yoğun ilgi gördü. Seminere ETO üyeleri ve çalışanlarının yanı sıra Anadolu Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Eskişehir Teknik Üniversitesi’ndeki öğrenci kulüpleri de katıldı. Ahmet Şerif İzgören, 1 saat 30 dakika süren seminerde kurum kültürü, insan kaynakları politikası, iyi bir yöneticinin neler yapması gerektiği, başarılı kurum ve kişilerin önem verdiği değerler hakkında dünyadan ve ülkemizden örneklerle bilgi verdi. 

Yoğun ilgi damga vurdu

Vehbi Koç Kongre Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe yoğun ilgi damga vurdu. Konukların yer bulmakta zorlandığı etkinlik süresince, sahne ve koridorlar da konuklar tarafından kullanıldı. 

"Önemli bir ihtiyacı giderdik"

Etkinlikle ilgili değerlendirmede bulunan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Eskişehir Fuar Kongre Merkezi’nin yalnızca fuarlarla değil; Vehbi Koç Kongre Merkezi’nde düzenlenen nitelikli etkinliklerle Eskişehir’de önemli bir ihtiyacı giderdiğini kaydetti. Başta Eskişehirli tüccar ve sanayiciler olmak üzere tüm Eskişehirlilerin faydalanacağı etkinliklerin devam edeceğini belirten Güler, ETO’nun Eskişehir’in kimliğine katkı sağlamayı sürdüreceğini vurguladı.