Güncel Eskişehir Haberleri - Bugün Eskişehir Haber | 24.02.2021 Çarşamba.

Eskişehir'de yaşanan en sıcak gelişmeleri sizler için derledik.


Eskişehir İcra Müdürü Yardımcısı'na 3.8 milyonluk 'zimmet' soruşturması

Eskişehir'de, zimmetine 3.8 milyon TL geçirdiği iddia edilen İcra Müdür Yardımcısı E.K. hakkında soruşturma başlatılırken, şüpheli için yakalama kararı çıkarıldı.

Detaylar için tıklayın...


Eskişehir için kritik vaka artışı uyarısı

Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan son haftanın koronavirüs vaka sayıları sonrası, Eskişehir'de yaşanan vaka artışı tedirgin ediyor. Yapılan açıklamaya göre Eskişehir'de her 100 bin kişiden 35,55'inde koronavirüs vakası tespit edildi. Bu rakam önceki haftaki rakamlara kıyasla artış gösterdi. Yapılan uyarılara bir yenisi daha eklendi. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, resmi sosyal medya hesaplarından yapılan duyuru ile Eskişehirlileri artan vaka sayıları konusunda bir kere daha uyardı.

Detaylar için tıklayın...


Eskişehir'i sarsan cinayette yeni gelişme... "Bıçak güzeliyim" demişti

Eskişehir'de nişanlısı Emrah Öztürk'ü gezmek için gittikleri ormanda boğazını kesip 8 bıçak darbesiyle öldüren Zehra Aras'ın yargılandığı dava, ileri bir tarihe ertelendi.

Detaylar için tıklayın...


Eskişehir'de plastik üreticileri uyardı: Fiyat artışları içinden çıkılmaz hal aldı

Dünyanın 5’inci Avrupa’nın ise 2’inci plastik üreticisi Türk plastik sektörü ve sektörün önemli üretim merkezlerinden olan Eskişehir, son dönemlerde astronomik olarak artış gösteren hammadde fiyatlarından dolayı zor bir süreçten geçiyor. Bu durum Eskişehir Sanayi Odası’nın sektör temsilcileri ile hazırladığı raporda da ortaya konmakta.

Detaylar için tıklayın...


Eskişehir'den iki Avrupa kentine uçuşlar başlıyor

15 Anadolu şehrini Avrupa’nın birçok önemli kentine aktarmasız uçuşlarla bağlayan SunExpress, 2021 yaz sezonuyla birlikte, Eskişehir'den iki Avrupa şehrine uçuşların başlayacağını duyurdu.

Detaylar için tıklayın...