Güncel Eskişehir Haberleri - Bugün Eskişehir Haber | 27.02.2021 Cumartesi 

Eskişehir'de yaşanan en sıcak gelişmeleri sizler için derledik.


Eskişehir Polisi o paraların izini sürüyor

Eskişehir'de yaklaşık 5 milyon lirayı zimmetine geçirdiği iddia edilen 7’nci İcra Müdür Yardımcısı Erkan K. ile Selman T. tutuklandı. Öte yandan Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler farklı hesaplara aktarılan paranın izini sürüyor.

Detaylar için tıklayın...


Eskişehir'deki büyük vurgunda 2 tutuklama, 3 kişi serbest

Eskişehir'de 7’nci İcra Müdür Yardımcısı Erkan K. ile parayı hesaplarına aktardığı öne sürülen 4 arkadaşı, adliyeye sevk edilmişti. Erkan K. ve bir kişi tutuklanırken, gözaltına alınanlarda 3'ü serbest bırakıldı. 

Detaylar için tıklayın...


Eskişehir Valiliği duyurdu... Gözler 2 Mart'a çevrildi

Tüm Türkiye'nin gözü 1 Mart Pazartesi günü açıklanacak kararlara çevrilirken, Eskişehir Valiliği'nden koronavirüs kararlarına ilişkin bir açıklama geldi. Valiliğin açıklamasında alınan kararlar çerçevesinde yeni uygulamaya 2 Mart 2021 Salı günü itibariyle başlanabileceği duyuruldu.

Detaylar için tıklayın...


Eskişehir şehit annesi gözyaşlarını tutamadı... O anlar yürekleri dağladı

Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde şehit edilen 13 kişiden biri olan Jandarma Uzman Çavuş Mevlüt Kahveci’nin Şehadet Belgesi, Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız tarafından şehidin annesi Ayşe Güler’e teslim edildi.

Detaylar için tıklayın...


Eskişehir'de Özel Harekat destekli dev operasyon

Eskişehir'de sokakta uyuşturucu sattıkları tespit edilen şüphelilere yönelik Özel Harekat ekiplerinin katılımıyla operasyon düzenlendi. 9 şüphelinin gözaltına alındığı oeparsyonda, 2 bin 840 uyuşturucu hap ve bonzai ile esrar ele geçirildi.

Detaylar için tıklayın...


Eskişehir'de hareketli anlar! Yola barikat kurup...

Eskişehir Mihallıççık’ta bir mahalle muhtarının çalınan arabası jandarma tarafından bulunarak, sahibine teslim edildi. Mahalle sakinleri aracı yakalamak için kömür çuvalları ve tüpler ile yola kurulan barikat kurdu. 

Detaylar için tıklayın...