Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Nakliyat-İş Sendikası temsilcileri ve TÜVTÜRK Reysaş araç muayene istasyonundaki işlerinden çıkartıldıktan sonra yaklaşık 1 aydır direnişte bulunan işçiler ile bir araya geldi.

Ziyarette işçiler ve sendika yetkilileri çalışanların işten atılma süreci hakkında Başkan Ataç’a bilgi verdi. Konu hakkında üzüntüsünü belirten Başkan Ataç, “İşçinin emeği kutsaldır. Biz her zaman emekçinin yanında ve haklarının savunucusu olmaya devam edeceğiz. Diliyorum ki arkadaşlarımızın mağduriyetleri en kısa sürede giderilir. Tepebaşı Belediyesi’nde çalışan emekçi dostlarım çok iyi bilirler ki; Ahmet Ataç sendikal haklara saygılıdır, sendikalı olmayı teşvik eder. Çünkü sendikal mücadele işçiye, emekçiye kazanım sağlar. Onlar kazanırsa bu kazanç toplumun geneline yansır, herkes kazanır. Bu açıdan sendikal haklarınıza sahip çıkmanızı destekliyor, mücadelenizde yanınızda olduğumu bilmenizi istiyorum” ifadelerini kullandı.

Nakliyat-İş Eskişehir Şube Sekreteri Rıdvan Musaoğlu ve mağdur işçiler de Başkan Ataç’a desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Buluşma, çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.