Milletvekili Günay mesajında şu ifadere yer verdi: 

Baba olmak... Sonsuz güven, derin huzur, karşılıksız sevgi, öz güven vermektir.

Baba demek... Merhamet ile kol kanat germek, dış dünyaya göğsünü siper etmek, hesapsız sorumluluk almak, acıları yüreğinde hissedip hissettirmemek, gerektiğinde otoriter olmak, dinlenilmeyen nasihatlar verip, yıllar sonra değerinin anlaşılması demektir. 

Baba, varlığı ile direnç bulmak, dik duruşu ile güçlü olmak, dış dünyayı keşfetmek için destek olmak, başarı için rol model demektir.

Duasıyla, sevgisiyle, merhametiylebizlerden desteğini bir an olsun eksik etmeyen babalarımızın bir gün değil bir ömür boyu anılması ve hatırlanması onlara olan sevgi, saygı ve hürmetimizden ileri gelir. Onlara verebileceğimiz en güzel hediye onların bize gösterdiği yoldan giden ve değerlerine sahip çıkan hayırlı bir evlat olmaktır. Gösterdiği doğruları rehber edindiğim, izinden gittiğim, hayat boyu rol modelim olan ve özlemini duyduğum sevgiliBabamı rahmetle anıyor, canlarından çok sevdikleri evlatlarını vatanımız için feda eden aziz şehitlerimizin gururlu ve vakarlı babaları başta olmak üzere tüm babalar ve baba adaylarının Babalar Günü'nü kutluyorum.