Her zaman bu yol sorununu dile getiren Sarısungur ve Doğankaya muhtarları ile mahalle sakinlerinin bu önemli sorunu ve sıkıntısını AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, AK Parti Milletvekilleri ve YİKOB'a taşıyarak Sarısungur-Doğankaya arasındaki 5 kilometre yolun yapım onarım çalışmalarını başlattı. Yapılan çalışma iki mahallede de sevinçle karşılandı. 

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan "belediyelerin sorumluluğunda olmasına rağmen yıllardır söz konusu yolun yapılmaması vatandaşlara büyük sıkıntı yaratıyordu. Bizler de bu sorunu her zaman dile getirdik, çözüm yolları aradık. Sağolsunlar, Sayın Valimiz ve AK Parti Milletvekillerimiz ile Sarısungur ve Doğankaya mahallelerinin bu sorununu İçişleri Bakanlığı'nın da onay vermesi ile birlikte çözdük. Bunun sonucunda Eskişehir Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı 5 kilometrelik yolun stabilize edilmesi için çalışmalarını başlattı.' dedi. 

MUHTARLARLA YERİNDE İNCELEDİ: AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, devam eden yol çalışmasını muhtarlar ve vatandaşlarla yerinde inceledi. Sarısungur Mahallesi Muhtarı Muharrem Ünlü ve Doğankaya Mahallesi Muhtarı Ayhan Demirkol, yıllardır yaşadıkları büyük bir sıkıntının çözüme kavuştuğunu, yapılan çalışmadan dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını söyledi.

HER ZAMAN VATANDAŞIN YANINDAYIZ: AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan da, "Sayın Valimiz ve değerli AK Parti Milletvekillerimiz başta olmak üzere, Eskişehir Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı ve emeği geçen tüm yetkililerimize teşekkür ediyoruz. Vatandaşlarımızın sorunlarının çözülmesi ve yıllardır yapılmayan bu yolun artık yapılması gerekiyordu. Her zaman Sarısungur ve Doğankaya'lı hemşehrilerimizin her türlü ihtiyaç ve sorununun yakından takipçisi olacağız," dedi.