Tekgöz açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

Eskişehir Ticaret Odası’nın yeni komiteleri 7 Nisan Cumartesi günü yapılan seçimlerle belirlenmiştir. Kentimizin ticaret erbabına daha iyi hizmet etme hedefiyle geçtiğimiz yıl kampanyasını başlatan Değişim Seninle Başlar Ekibi, seçimlerde 6 komiteyi kazanmıştır.

Elbette seçim sonucu arzu ettiğimiz bir tablo değildir. Hiç istemediğimiz, tasvip etmeyeceğimiz gelişmeler bunda etken olmuştur.

Aldığımız oy oranı hedefimizden uzaksa da Ticaret Odamızın değerli üyelerinin kararına, sandıktan çıkan sonuca saygımız sonsuzdur. Bize göre seçim süreci, Değişim Seninle Başlar Ekibi’nin yürüttüğü farklı, doğru, tutarlı ve çok güçlü seçim kampanyası sayesinde şehrimize çok şey kazandırmış, zaten değişimi başlatmıştır. 

Ben, seçime büyük ilgi göstererek oy kullananan tüm ETO üyelerimize, aylardır çok yoğun bir tempoda mücadele veren tüm komite adaylarımıza, bizlere koşulsuz destek veren dostlarımıza, oylarıyla 6 komiteyi kazanmamızı sağlayan ilgili grup üyelerimize şükranlarımı sunuyorum. ETO organ seçimlerinin sonucunun şehrimize, ticaret erbabına ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.