Türbe mesajında şu ifadelere yer verdi: 

Engelli vatandaşların ekonomik, siyasal, sosyal, kültürel ve toplumsal hayata onurlu ve etkin bir şekilde katılmaları en doğal haklarıdır

Engellilerimizin yaşadıkları sorunlar hepimizin ortak sorunudur. Engelli vatandaşlarımızın toplumsal hayata katılımlarını kolaylaştırmak, desteklemek, karşılaşabilecekleri tüm engelleri kaldırmak, kaliteli hayat sürebilmelerini sağlamak, aynı zamanda onlara hak ettikleri sevgi ve saygıyı göstermek hepimizin sosyal sorumluluğudur.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nün engellilik konusunda  toplumsal farkındalığın ve duyarlılığın artmasına,vatandaşlarımızın daha fazla sorumluluk alarak engelli vatandaşlarımızın hayatlarını daha yaşanır hale getirilmesini diler.

İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" ilkesiyle toplumun dezavantajlı kesimlerine yönelik geliştirilen politikalarla engellilerin yaşamını kolaylaştıran, refah seviyesini yükselten tedbirlerin alınması umuduyla.

Dünya Engelliler Gününde düzenlenen etkinliklerin toplumsal duyarlılığın artmasına vesile olmasını temenni ederek, engelli ablalarımızı, abilerimizi ve kardeşlerimizi saygı ve muhabbetle kucaklıyorum.