Türk Kızılay ve Milli Eğitim Bakanlığı ile iş birliği yaparak ihtiyaç sahibi öğrenciler için “Senin Desteğin Oldukça Her Ev Bir Okul” sloganı ile başlattığı bağış kampanyasını yürütüyor. Uzaktan eğitimde eşitlik sağlayan kampanyayla gerekli olan teknik ekipmana erişim imkânı olmayan öğrencilerin ihtiyaçları hayırseverlerin verdiği destekle gideriliyor. Yardım kampanyasıyla uzaktan eğitimle öğrenimini sürdüren ve ihtiyaç duyduğu Milli Eğitim Bakanlığı tarafından tespit edilen öğrencilere, tabletleri ulaştırılıyor. Bu kapsamda Türk Kızılay Eskişehir Şubesi hayırseverlerin bağışlarıyla alınan 1000 adet tableti Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim etti. Teslim edilen tabletler İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen öğrencilere Eskişehir'in merkez ve kırsal tüm ilçelerinde dağıtılacak. 

Konuyla ilgili konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt "Teknik ekipman eksikliği yaşayan öğrencilerimize Türk Kızılay’ımızın ve hayırseverlerin yapmış olduğu bu destek çok önemlidir. Bizler zor durumlarda kenetlenen ve yardımın çeşidi ne olursa olsun yerine getiren gönlü geniş bir milletiz. Emeği geçen herkese bunları alacak yavrularımız adına teşekkürlerimi iletiyorum" dedi.

Türk Kızılay Eskişehir Şube Başkanı Egemen Temizsoy yaptığı açıklamada "Hayırsever bağışçılarımız ülkemizin geleceği olan çocuklarımız için yaptıkları bu bağışlar çok önemlidir. Türk Kızılay olarak 'Uzaktan Eğitime Yakın Destek' projesi kapsamında “Senin Desteğin Oldukça Her Ev Bir Okul “olsun sloganıyla sürdürdüğümüz kampanyamız kapsamında toplanan 1000 adet tableti bugün İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslim etmekten gurur duyuyoruz. Teslim edilen tabletler İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz vasıtasıyla Eskişehir'in tüm ilçelerinde belirlenen öğrencilere ulaştırılacaktır. Emeği geçen herkese ve hayırseverlerimize çok teşekkür ediyoruz" dedi.