Sağlık-Sen, Sağlık-Der, Sağlık ve Medeniyet Derneği, Paramedik ve Hastane Öncesi Acil tıp Derneği, Tüm Acil Tıp Teknisyeni Paramedik Derneği üyeleri 14 Şubat 2017 Çarşamba Günü Saat 12:00’da Doktorlar Caddesi’nde Afrin’de düzenlenen Zeytin Dalı Operasyonuna destek amacıyla bir araya geliyor. Sağlık STK’ları açıklamalarını TTB önünde yapacak. 

Sağlık Sen tarafından yapılan açıklamada da şu ifadelere yer verildi: 

Ülkemizin bölünmez bütünlüğü anlayışı çerçevesinde birlik ve beraberliğimize kasteden tehlikelere karşı durmak, teröristlere karşı kahramanca mücadele eden Mehmetçiklerimizin yanında olduğumuzu bir kez daha haykırmak, vatanımıza ve milletimize hizmet etme yolunda kararlı tutumumuzu ortaya koymak amacıyla sağlık alanında faaliyet gösteren STK'larla birlikte, ellerinde Türk bayrakları ile "Vatan Sevgisi İmandandır" diyerek 500 bin sağlık çalışanı adına 14 Şubat 2018 Çarşamba günü Saat 12:00'da Doktorlar Caddesi TTB Önünde buluşuyor...

Basın açıklamamız akabinde Afrin'de kahramanca mücadele eden askerlerimiz için Adalar Kızılay Kan Merkezinde kan bağış kampanyamız olacaktır.