Eskişehir Ülkü Ocakları, Tülomsaş Sosyal Tesisleri Düğün Salonu'nda yoğun katılımın olduğu iftar programı düzenledi. İftar programı Türk Diyanet Vakıf Sen Eskişehir Şube Başkanı Hüseyin Poyraz'ın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. İlahiler ile devam etti. Eskişehir Ülkü Ocakları'nın düzenlediği iftar programına başta Ülkücü Şehit aileleri olmak üzere, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Sina Özçelik, Eskisehir Ülkü Ocakları Başkanı Yasin Yumrukaya, İlçe Ocak Başkanları ve Yönetimleri, MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, (Cumhur İttifakı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı) Burhan Sakallı, MHP İl Yöneticileri, MHP Belediye Meclis Üyeleri, Çifteler Belediye Baskanı Kadir Bıyık, Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Zihni Çalışkan ve il, ilçe yöneticileri, TÜRKAV Eskişehir İl Başkanı Hasan Sezer, Türkiye Kamu Sen Eskişehir İl Başkanı Haydar Urfalı, MHP Tepebaşı İlçe Başkanı Uğur Yüceses ve MHP Odunapazarı İlçe Başkanı Mustafa Komar, MHP Eskisehir Kadın Kolları Başkanı Kadriye Alkan, Taş Medreseli Ülkücüler, Türk Büro Sen Eskişehir Temsilcisi Alp Arslan, Türk Sağlık Sen Eskişehir Temsilcisi Hüseyin Kararman, Türk Yerel Hizmet Sen Eskişehir Temsilcisi Selamı Küçükoğlu, Türk Orman Sen Eskişehir Temsilcisi Hüsnü Tuncer, Türk Diyanet Vakıf Sen Eskişehir Temsilcisi Hüseyin Poyraz, Eskişehirspor Başkanı Osman Taş, (Cumhur İttifakı Tepebaşı Belediye Başkan Adayı) Hasan Tuç, Sendikaların ve Meslek Odalarının Eskişehir Temsilcileri, Sarar Protokol Müdürü Alaattin Çoban, Eskişehir Kültür Derneği Mehteran takımı, teşkilat üyeleri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti. 

"Değerlerimizi yaşatmaya devam edeceğiz": Eskişehir Ülkü Ocakları Başkanı Yasin Yumrukaya yaptığı konuşmada; "Eskişehir Ülkü Ocakları olarak, milli, manevi değerlerimizi yaşatmaya devam edeceğiz. Mübarek Ramazan ayında sevgiyi, saygıyı, kardeşliği daim kılmak, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek adına bir iftar programı tertip ettik. Katılan, bizlerle birlikte ekmeğimizi bölüşen kıymetli misafirlerimize teşekkür ediyoruz. Bizim gönlümüz de soframız da kıymetli vatandaşlarımıza açıktır. Sevelim, sevilelim; bu dünya kimseye kalmaz. Birliğimiz, dirliğimiz, kardeşliğimiz daim olsun. Allah bu necip milletimizi bölmeye, kutlu devletimizi yıkmaya çalışanlara fırsat vermesin. 'Mazluma Yunus, zalime Yavuz' anlayışımızı daima güçlü kılsın. Var Olsun Büyük Türk Devleti!  Var Olsun Şanlı Türk Milleti!" diye konuştu. 

Ülkü Ocakları Eskişehir İl Başkanı Yasin Yumrukaya, teşkilat adına Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Sina Özçelik'e sevgi felsefesinin mimarı, büyük Türk düşünürü Yunus Emre'nin sözü olan bir tablo takdim etti. Program yapılan toplu dua sonrası karşılıklı söyleşi ve hatıra fotoğraf çekimleri ile sona erdi.