Eskişehir Ekspres

Esnaf ve Kefalet Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen kongreye Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Türkiye Terziler Konfeksiyoncular ve Giyim Sanatkarları Federasyonu Genel Başkanı Sinan Turhan, Esnaf Odaları Birlik Başkanı Ekrem Birsen, Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Suat Er, Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, Pastacılar Odası Başkanı Akif Topuz, Sucular Odası Başkanı Gazi Kaya, Kuyumcular Odası Başkanı Ercan Arıyürek, Pazarcılar Odası Başkanı Mehmet Çiçek ve oda üyeleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan genel kurulun açılış konuşmasını yapan Ali Sefa Şen, dört yıl boyunca üyeleri için en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştığını söyledi.

Şen, konuşmasında esnafın sorunlarına da değindi.

Şen, "Özellikle büyük alışveriş merkezlerinin şehir içinde olması esnafımızı çok olumsuz etkiliyor. Artık şehir merkezine özellikle yürüyüş mesafesine AVM yapılmasını istemiyoruz" diye konuştu. Şen başkanlığında yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Seyfi Çekiç, Seyfullah Akkaya, Ersin Ünlü, Ümit Altın, Münir Geçkalan, Mesut Duran.