MHP Genel Başkan Yardımcısı Dr. İzzet Ulvi Yönter, Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, İl Başkanı İsmail Candemir ve MYK Üyeleri, MHP adım adım Anadolu programı kapsamında Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ettiler.

MHP Genel Başkan Yardımcısına ziyaretlerinden dolayı memnuniyeti dile getiren Birlik Başkanı Ekrem Birsen, pandemi sürecinde esnaf ve sanatkarların yanında olan ve çeşitli desteklerin hayata geçirilmesinde katkı sağlayan MHP teşkilatına teşekkür etti. Birlik Başkanı Ekrem Birsen ekonomide yaşanan dalgalanmalar nedeniyle fiyatlara meydana gelen aşırı artışın esnaf ve sanatkarları olumsuz etkilediğini, döviz kurlarındaki yükselme ile artan fiyatların, dövizin geri çekilmesine rağmen olması gereken düzeyde azalmadığını belirterek bu konuda yasal bir düzenlemenin hayata geçirilmesi gerektiğini belirtti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Dr. İzzet Ulvi Yönter, esnaf ve sanatkarların sosyal ve ekonomik olarak ülke için önemine değinerek, ekonomik istikrar sağlanmasında esnaf ve sanatkarların büyük rol oynadığını belirtti. Özellikle son günlerde yaşanan fiyat artışlarıyla mücadele de, esnaf ve sanatkarların kar oranlarını bir miktar düşürerek fahiş fiyatlarla mücadelede ulusal ekonomiye destek vermeleri gerektiğini ve ayrıca MHP Genel Merkezinin esnaf ve sanatkarlara yönelik bir ekonomi paketi üzerinde çalıştığını belirtti.

Kaynak: eskisehirekspres.net