Saadet Partisi Tepebaşı Teşkilatı’nın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını dile getiren işçiler adına konuşan Musaffet Oktay,”Anarşist veya terörist değiliz, sadece Devletin işçilere verdiği hakları arayan vatandaşlarız. Bilindiği üzere işyerinde yaşanan bir takım sıkıntılar üzerine 15 arkadaşımız işinden edildi. En son 2 işçi arkadaşımız da sendikaya üye olması yüzünden baskı ile istifa ettirildi. Bunlar üzücü olaylar. Başlattığımız grevde, bizi başından beri yalnız bırakmayan Saadet Partisi’ne çok teşekkür ediyoruz. Başlarda bize ilgi çoktu. Ancak şu sıralar bu ilgi azaldı. Ama Saadet Partisi hep yanımızdaydı ve ilk günkü desteklerini sürdürdüler.  Muayene istasyonun yanındaki boş arazide bir çadır kurmuştuk. Ancak arazi sahibinin talebiyle çadırımızı kaldırdık. Daha sonra sendikamızın desteği ve kendi imkanlarımızla konteynır getirttik. Hak arayışımızı buradan sürdürüyoruz. Umarız, bu ziyaretiniz ile sesimizi bir kez daha duyurmuş oluruz. Bizler anarşist, terörist değiliz. Yalnızca, Devletimizin işçilere verdiği hakları talep eden vatandaşlarız” dedi.

"Gündem seçim adayları değil": Saadet Partisi Tepebaşı Teşkilatı adına konuşan Gözegir ise, şehrin ve ülkenin önemli sorunları olduğunu dile getirerek “Eskişehir'imizin gerçek gündemi, bir iki partinin yerel seçimlerdeki adayları değil, tramvay çalışmaları ile kapanan caddeler, gittikçe artan trafik sorunları, imar mağduriyetleri, haksızlık sonucu işinden edilenleridir. Ülkemizin gündemi de maalesef yine bir iki partinin adayına kilitlendi. Ülke olarak ekonomik alanda halimiz ortada iken, kış mevsiminde giderlerin arttığı bir zamanda, işinden çıkartılan arkadaşlarımıza yapılanlar görmezden gelinemez, buna sessiz kalınamaz. Yetkililere ve işverenlere sesleniyoruz. Biraz empati yapın. Bir an olsun kendinizi buradaki işçi arkadaşlarımızın yerine koyun. Düşünün ki, evinize ekmek alamıyor, çocuğunuza okul harçlığı veremiyor,ev kiranızı ödeyemiyorsunuz. İşçi arkadaşlar bu sahneyi 50 gündür yaşıyor. Gelin elinizi vicdanınıza koyun bakın işçi arkadaşlarımız kendilerine destek sağlamak için kalem satmaya çalışıyorlar. Kimsenin, hiçbir işverenin, işçisini bu hale düşürmeye hakkı yoktur. Çünkü bugün bu mal varlığına sahipseniz işçilerin emeklerin ve alın terlerinin payı çok fazladır. İşçi arkadaşlarımıza bize gösterdikleri ilgi için çok teşekkür ediyorum. Sürekli irtibat halindeyiz. Saadet Partisi olarak 50 gündür bu işin takipçisiyiz ve bırakmayacağız. Çünkü çare var çare Saadet Partisi'dir” dedi. 

"Bunların hepsi solcu" algısı var: Nakliyat-İş Sendikası Şube Başkanı Ali Özçelik de “Saadet Partisi’nin bu desteği bizim için çok önemli ve değerli. Şöyle bir algı var. Bunların hepsi aynı zaten. Hepsi solcu ve destekleyen de sol partiler. “Tencere tava, hep aynı hava” diyorlar. Ama hak arayışının sağı solu olmaz. Saadet Partisi’nin desteği 5 kat daha fazla etkili. Bu yüzden çok teşekkür ediyorum Allah sizden razı olsun” şeklinde konuştu.